SNACKBAR STEVENSHOF

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 438 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Stevenshof. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 8:49 Eerste x dat wij hier wat gingen bestellen. Alles was vrij koud, brrrrr
27 jan 2024 om 19:03 Eten is goed . Bezorging altijd netjes op tijd
22 jan 2024 om 12:01 Alles was oké behalve de ras patat was taai! We hebben dit weggegooid
13 jan 2024 om 20:38 Super lekker
27 dec 2023 om 15:51 Was goed eten snelle bezorging alleen bamihapje was niet lekker
20 dec 2023 om 22:31 Eten was vrij prijzig voor wat je krijgt, kapsalon blijkbaar zonder kaas en als je extra vlees besteld krijg je nog steeds niet veel
18 dec 2023 om 19:36 Jedzenie smaczne bardzo warto bylo dlugo czekac pani zadzwonila ze jedzenie jest juz w drodze
17 dec 2023 om 20:58 Zawsze smaczne jedzenie
15 dec 2023 om 15:01 Broodje shoarma met saus is geen shoarma maar een plakje vlees met uien smaakloos het geld niet waard
2 dec 2023 om 19:17 Kapsalon was niet lekker , vlees had een muffe bijsmaak. Bezorging was netjes en optijd , jammer van de te dure kapsalon.
26 nov 2023 om 19:34 Normaal ben ik heel tevreden Vandaag 20 minuten later dan ik had aangegeven Resultaat koude patat en koude bal gehakt. Patat we gegooid Bal gehakt in de magnetron. Zoals ik begon heel tevreden maar vandaag niet
25 nov 2023 om 15:55 Very good